Nu är vi tillbaka…

Efter sommarlov och bakåtvända veckan så är nu ordningen återställd igen. 28-29 augusti har vi uppstartskurs och måndagen den 4 augusti så kör vi igång med våra 12-veckorskurser igen. Det finns några lediga platser kvar för den som vill vara med på 12-veckorskursen, vill också nämna att det finns finns fortfarande platser kvar på våra båda helgkurser.

Bakvända veckan…

Denna veckan, 21 – 24 augusti, så är det bakvända veckan…. Sakura Tradig har BARA öppet på fredag 9-16. Jag är på studieresa i Tjeckien, ska besöka Kolovrat och titta på deras fabrik. Nästa vecka kör vi som vanligt måndag – torsdag 9 – 16.

Nya öppettider

Tillsvidare kommer butiken/verkstaden inte att vara öppen på fredagar, då jag kommer att koncentrera mig på kundbesök dessa dagar.

De öppettider som gäller är:

Måndag-torsdag: 9-16

Fredagar stängt

Eller efter överenskommelse.

 

Nyfiken på kurs?

Vi har nu avslutat vårens kursomgångar… Men planeringen för hösten är redan i full gång, med kontakter med kursledare osv… T ex har Olle Granath meddelat han fortsätter över minst en kursomgång till! Kul tycker vi!

Är du intresserad av att deltaga på våra kurser? Kontakta oss på kurs@sakuratrading.se så lägger vi upp dig på vår mail-lista.